social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

De afgelopen jaren heb ik bijzondere mensen ontmoet. Mensen die ondernemend zijn in dat wat ze het allerliefste doen. Iets ontwikkelen of maken. Mensen bij elkaar brengen of mensen verder helpen. Het zijn mijn opdrachtgevers geworden, die mij gevraagd hebben online ondernemerschap voor hen inzichtelijk te maken en te faciliteren.

Ik werk graag samen met mensen waar ik energie van krijg. Mensen die mij uitdagen het beste uit mijzelf te halen en dat in te zetten. Mensen die iets van mij willen, omdat zij iets niet kunnen of willen. Mij het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoording geven de opdracht zo aan te pakken dat zij en ik daar de vruchten van plukken.

In de praktijk laat ik zien wat de mogelijkheden zijn van online communicatie. Daarom vind je mij op social media, zie je video’s en websites die ik maak, lees je blogs die ik publiceer, ontvang je nieuwsbrieven die ik verstuur, like je berichten die ik deel. De ene keer uit naam van de opdrachtgever, de andere keer uit naam van Sier. Eenmalige, kortlopende, langlopende, herhalende opdrachten.

Elke dag werk ik met plezier, ben ik nieuwsgierig naar wat de mens beweegt, voor wie of wat het leeft. Ik zet Sier in om indruk te maken, dat beetje extra aandacht te geven, waardoor deze mens kan groeien en bloeien. Met flair en originaliteit het beste uit de ondernemer halen, daar ga ik voor.

Tijd voor een ontmoeting?