social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

zin

Posted by on okt 11, 2023 in communicatie

Na vier jaar in de studieboeken, verlaat ik mijn online pad. Van een zin schrijven naar een ander zin geven. In juli ben ik afgestudeerd als psychomotorisch therapeut (PMT). Stilletjes heb ik mijn werkzaamheden in de online marketing & communicatie op een laag pitje gezet. Alleen de duurzame opdrachtgevers heb ik aandacht gegeven.

Ik maak nog maandelijks nieuwsbrieven voor Zorgdragers, pleeg onderhoud aan de website van Dementie academie, produceer podcasts voor Momentopnames en geef support aan het Broodfonds. Zo hoefde ik geen droog brood te eten tijdens mijn studie aan Windesheim.

PMT met Kirsten

Om ervaring op te doen ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest bij InteraktContour (voorheen Boogh) in De Bilt, bij het Zwemvangnet in Zwolle, bij speciaal basisonderwijs Sint Maarten in Utrecht. En heb ik vorig jaar de sprong gewaagd naar Semmi begeleiding & therapie in Amsterdam. Maar mijn ondernemershart klopt.

Deze zomer heb ik de stap gezet om als vrijgevestigde therapeut in Utrecht te starten. De formaliteiten zijn geregeld (dat is nog een wereld op zich), de naam bedacht met BuitenZinnen, het logo ontworpen door Nathan van der Veer, de foto’s gemaakt door Maarten Mooijman en de website door mijzelf. En nu de boer op voor PMT met Kirsten.

Mentale gezondheid

Uit het hoofd, in het lijf. Jongvolwassenen, daar ga ik me voor inzetten. Voor, tijdens, na de studie. In de samenleving, bij bedrijven, bij onderwijsinstellingen. Ze zijn overal. En nee, deze generatie Z is geen sneeuwvlokje. Zij zijn het kind van de rekening. Harder, better, faster, stronger. Laten we als maatschappij daarom stilstaan bij de sociaal-emotionele ontwikkeling, het toekomstperspectief, de onzekerheid, het klimaat, de welvaartsziektes, de levensstijl, de diversiteit & inclusie waar deze generatie mee te dealen heeft.

Met PMT wil ik de jongvolwassenen uitrusten met vaardigheden om met tegenslag om te gaan, de (onzichtbare) last te dragen, voor zichzelf op te komen, zelfredzaam te zijn en veerkracht te vergroten. Kom in beweging met PMT en blijf fysiek en mentaal gezond.