social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

Je bent ondernemer, je weet wat je wilt, je doet wat je kunt. Maar weten anderen, lees potentiële opdrachtgevers, dat ook? Veel ondernemers missen de tijd voor communicatie activiteiten. Ze hebben er te weinig kennis van of ze voelen er te weinig voor. Gedachtes worden drempels, meters hoog. Terwijl je dat wat je het liefste doet, waar je het meest trots op bent, ongezien laat. Investeer in online ondernemerschap.

Sier faciliteert jou in online ondernemerschap, zodat jij daar later de vruchten van plukt.

online communicatie

Zichtbaar en actief zijn op internet. De relatie met jouw klanten versterken. Contact maken met andere relaties. Jouw product of dienst verkopen. Feedback krijgen. Hiervoor maak je gebruik van de communicatie mogelijkheden en middelen van deze tijd.

Wil je weten wat dat voor jou betekent? Denk bijvoorbeeld aan het maken van een website, het versturen van een nieuwsbrief, het inzetten van social media, het produceren van content.

Bekijk per roze blok hoe Sier jou daarbij van dienst kan zijn.

online ondernemerschap: investeer in een website en maak je zichtbaar  online ondernemerschap: investeer in een nieuwsbrief en kom in actie online ondernemerschap: investeer in social media en speel het spel