social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

Al 90 jaar uw specialist in de buurt. In juni 2015 viert buurtsuper en natuurwinkel Van Voorst & Hardeman haar 90 jarig jubileum. In 1925 begint grootvader Van Voorst een bakkerij.

Anno 2015 leidt dochter Lisette en haar man Rien een natuurwinkel met een webshop voor glutenvrije producten. Hun 3 kinderen hebben ieder op hun eigen manier een aandeel in de dagelijkse activiteiten van de winkel. Het ondernemers echtpaar wil dit bijzondere jubileum vieren met klanten, relaties, familie en vrienden. Aangezien zij geen tijd over hebben voor het uitdenken van een plan, wordt Sier ingeschakeld. In de avonden worden de plannen gesmeed, uitgezocht, uitgewerkt en uitgevoerd voor een feestelijk jubileumjaar.

Begin 2015 wordt een nieuwe website gelanceerd begin 2015. Een online klantenbestand wordt opgebouwd en online nieuwsbrieven worden verstuurd. Klanten maken maandelijks kans op een boodschappenpakket door een kassabon in het glazenhuis te deponeren. Een jubileumkrant wordt ontwikkeld, eind mei gepubliceerd en bezorgd in de gemeente Ede. In de feestweek in juni wordt een receptie gehouden, waarbij de burgemeester van harte uitgenodigd is. Kinderen doen mee aan een kleurwedstrijd en winnen stoepkrijt, bloemzaden, boeken. En er worden infomarkten over natuurvoeding en glutenvrije voeding georganiseerd. Ondanks de hitte worden deze goed bezocht. Klanten maken kennis met leveranciers en proeven nieuwe producten. Tijdens de zomervakantie doen klanten mee aan de fotowedstrijd ‘Kiek ’n tas’. Naar welke oorden reizen de jubileumtassen die tijdens de feestweek uitgereikt zijn. Het jubileumjaar is een jaar om nooit te vergeten. Voor een Sier een opdracht uit duizenden. Bekijk het videoverslag voor een impressie.

In 2016 vieren ze het 10 jarig jubileum van de Glutenvrijewebshop. Op dit moment vinden de eerste voorbereidingen plaats.