social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

Dit verhaal over leven en liefde begon met audio. In 2018 ontmoette ik Helma de Hollander tijdens de cursus stemacteren. Helma schrijft, en met haar persoonlijke verhaal Ontkiemde Liefde, ontketende zij momenten waarin persoonlijke verhalen verwoord en gehoord konden worden. Deze verhalen zijn podcastwaardig, maar in eerste instantie gebundeld in haar boek Openhartig.

Prachtig Portret

Helma schrijft over leven en liefde, in haar blogs en in opdracht, als cadeau of in liefdevolle herinnering. Schrijven is Helma haar lust en haar leven. Haar huidige website voldoet niet meer en ze vraagt mij om met haar mee te zoeken en te denken. Een intensief organisch proces, waarin we samen werken aan ons beste kunnen en weten. Naam, logo, beeldtaal, vormgeving, kleurschakering, titels, privacyverklaring enz., alles komt voorbij. Op haar website kan je haar boek Openhartig kopen en als je je aanmeldt voor haar nieuwsbrief dan krijg je haar persoonlijke verhaal cadeau.

Openhartig

Mijn verhaal raakt Helma. Een onvervuld verlangen waarover ik kan en mag spreken. Haar grootste wens is in vervulling gegaan; moeder worden, met ups & downs en transities. Als de website in de lucht is, en wij in Op Zuid het glas heffen, krijg ik het fotoboek Love Child van Mascha Jansen cadeau. Mijn stille kinderwens en hoe ik dat een plek geef in mijn leven, laat ik als tijdsdocument vastleggen door Helma. Wie weet deel ik het ook nog eens met jou.

Kijk voor een Prachtig Portret van jou.