social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

Blik, een grafisch ontwerp bureau in hartje Utrecht, maakt zichtbaar. Niet alleen visueel, maar ook van wat er speelt in de organisatie. Boven tafel halen wat ertoe doet en waar je voor staat, daar is Blik sterk in. En pas dan het verhaal vertellen. Met zo veel mogelijk partijen om de tafel, zodat iedereen gehoord wordt en je samen maakt wat nodig is. Want als je een ontwerpbureau inzet, dan wil je niet betalen voor iets waar je nooit meer wat mee doet.

Samen optrekken

Blik en ik werkten samen bij Raedelijn, er was een klik. Dus vroeg Hanneke Croonen mij om haar te helpen met de nieuwsbrief en social media. Vooral om er structuur in aan te brengen en om ervoor te zorgen dat de verhalen opgehaald en vastgelegd worden. Oftewel de projecten die ze doen zichtbaar maken en de kennis die ze hebben ontsluiten. Om elkaar echt te leren kennen en te horen wat er speelt, ben ik geregeld te vinden in de studio aan de Twijnstraat. Dichtbij, de sfeer proeven en de taal leren. Weten wat je in huis haalt en hebt.

Vertrouwen

Het mooie aan het team van Blik is dat ze graag een tijdje met je optrekken. Aan elkaar wennen en bijschaven als nodig blijkt. Inmiddels zijn we drie nieuwsbrieven verder en staat de 4e gepland. Door het vertrouwen kan ik mijzelf zichtbaar maken, waardoor Blik mij nu inzet voor hun opdrachtgevers, zoals Siza, Lister, Abrona. Mijn kennis en ervaring komt hier goed van pas. Zo heb ik een handleiding voor Office 365 herschreven, video’s gemaakt voor het kwaliteitsrapport, en diverse interviews afgenomen om artikelen te schrijven. Animaties, podcasts, online magazines, contentkalender, website optimalisatie, het komt allemaal voorbij. Een ideale mix en nog lang niet uitgeblikt.

Lees meer over het werk van Blik.