social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

ambitie

Posted by on mei 5, 2018 in communicatie, natuur

Vorige week was ik in de Auvergne. Stilstaan bij mijn ambitie, in een ambiance die tot de verbeelding spreekt, dat was de intentie. Ik stelde me erop in om aan het werk te gaan met achterstallig onderhoud. Opnieuw structuur aanbrengen, herijken en creëren. Waarmee ben ik bezig en wat heb ik laten liggen (maar achtervolgt me wel)? Ik ben te optimistisch van aard, denk dat ik alles tegelijk kan aanpakken. Helaas, ik kan niet alles, maar wel veel.

ambitie 2018

De kanteling waarover ik eerder schreef, heeft plaatsgevonden. Uitdagende en terugkerende opdrachten zorgen ervoor dat ik iedere week fulltime aan de bak kan. Mijn ambitie om boven mijzelf uit te stijgen en er financieel beter van te worden is een feit. Van een opdracht (Raedelijn) komt een opdracht (Blik). Zodra ik weer wat afgevinkt heb van mijn lijstje, heb ik de illusie dat ik meer tijd overhoud en weer aan iets nieuws kan beginnen. Een andere bijkomstigheid, mensen weten mij te vinden, helpen mij grenzen te verleggen en zo ontstaat ineens de workshop VliegensVlug Vloggen.

nu

De hoogste tijd om even stil te staan en te landen. Terugkijken en vooruitkijken doe ik met mijn zeven lieve Zorgdragers in Domaine La Reveille (in de buurt van Puy de Dôme). Het zijn intense, maar leerzame dagen. Spiegels tonen mij het ware gezicht. Iedere dag staat er iets op het programma. We hebben namelijk allemaal wat voorbereid om elkaar te helpen ieders ambitie helder te krijgen. Van productief werken komt niets terecht. Wel kan ik me uitleven op de sessie die ik ga geven. Hiervoor verdiep ik me in ‘Ontwerp Betere Business’, een mindset met tools voor strategie en innovatie. Visual Thinking helpt me het creatieve proces vorm te geven. Dit is quality time. Ik doe iets voor mijzelf en de ander. En met effect. Ik stap een drempel over en neem de anderen mee. Een doel wordt gevonden, een boom geplant. Waarin investeer je? Wat gaat dat opbrengen? We bruisen van energie en ik stijg boven mijzelf uit.

straks

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Eerst wat geduld, want ik heb een deadline te halen, de nieuwsbrief van Zorgdragers. Op de fiets naar het Broodfonds, een opdrachtgever in Zeist, zie ik door de bomen het bos. Mijn ambitie komt straks, zodra ik ruimte maak voor een nieuwe fase in mijn leven. Ik leg me erbij neer, net zoals Jacobus de rode kater in de Auvergne.

ambitie 2018 - Domaine La Reveille - Sier