social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

plek

Posted by on mei 5, 2017 in communicatie, media

Ineens vallen er een paar dingen op z’n plek. Begin dit jaar heb ik mijzelf een paar doelen gesteld. Ik zie dat er in 2017 een kanteling kan plaatsvinden. De vraag is alleen wanneer? Een werkbespreking met een opdrachtgever (Leren door ervaren) is de aanleiding. Ik kom terecht op een locatie waar andere zelfstandigen werkruimtes huren. Een oud pakhuis voor de opslag van graan vlakbij het Griftpark in Utrecht. Een plek die goed voelt, de mensen, de vibe, de uitstraling.

Tegelijkertijd word ik voorgesteld aan de oprichter van Zorgdragers. De klik is er en zij ziet in mij een aanwinst voor deze organisatie. Niet veel later zit ik met haar om de tafel, in dezelfde ruimte op Hooghiemstra. Het broeden is begonnen. Wat als ik nu ook in deze omgeving aan de slag ga? Ik boor een nieuw netwerk aan, ik creëer structuur. Hier kan ik sparren en ontdekken samen met de kantoorgenoten. Zij doen allemaal iets anders, maar we verstaan elkaar. Na een proefperiode van een maand, wil ik niet meer anders. Minimaal twee dagen in de week ben ik te vinden op deze ideale plek.

Een andere bijkomstigheid is, dat ik mijzelf zichtbaar(der) maak. Hierdoor kan ik doen wat ik het liefste doe. Online ondernemerschap faciliteren. Ik krijg nieuwe inzichten aangereikt. Ik kan mijzelf ontwikkelen ten dienste van de kleine zelfstandige ondernemer. Ik voel me op mijn plek. Het moment is aangebroken, dat ik schijnzekerheid kan loslaten. Ineens zie ik het zo helder. Investeren in Sier, alle tijd, aandacht en energie die ik heb, wil en kan geven. Beleggen in de toekomst. Hier ga ik de vruchten van plukken. Want ik ben op mijn plek.