social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

herinnering

Posted by on aug 9, 2018 in communicatie, media

In het wilde weg iets doen, gaat mij niet zo gemakkelijk af. Liever besteed ik tijd en aandacht aan dat wat ik doe en wil. Voor mijzelf en de ander. Zakelijk en privé, ik zie geen verschil. Vanuit de noodzaak iets achter te laten, een indruk, een herinnering. Zelf teer ik op herinneringen, goede en minder goede. Een herinnering duikt ineens op, niet wetende dat deze zo levendig is. Ik ruik, ik proef, ik voel, ik hoor, ik zie. Mijn zintuigen brengen het verhaal bij mij naar boven.

context

In mijn werk kijk ik naar de dingen die er voor jou, mijn opdrachtgever toe doen. Je werkt aan een nieuwe website, verstuurt een speciale nieuwsbrief, speelt met LinkedIn, vlogt op YouTube, produceert in Soundcloud. Wat geef je mee? Welk gevoel blijft achter? Welke herinnering voed je? Jouw verhaal raakt. Jouw ervaring leeft. De mensen met wie jij samenwerkt, de mensen voor wie jij werkt, zij geven jou tijd en aandacht. Van jou willen ze jou. Oprecht en eerlijk. Houd daarom jouw verhaal dicht bij jezelf, dan komt de herinnering bij de ander vanzelf.

beeldvorming

Ik koester mijn herinneringen, hemelse en nietige gevoelens. Want een herinnering brengt mij ergens. Achterom kijkend zie ik de wending in mijn verhaal. Het smaakt zoet en wrang. Wat kleur ik mooier anders in? Een herinnering laat dingen weg en geeft een klein detail alle aandacht. Als ik mijn lijf als instrument gebruik, dan vertrouw ik op het beeld en het gevoel dat een herinnering teruggeeft. Het is van mij, het geeft me inzicht en motiveert me. Als ik mijn gedachten de herinnering laat bepalen, dan verdraai ik het beeld naar een ander perspectief. Het is door mij, en ik volg de impuls te handelen.

herinnering

Een herinnering ontvouwt. Een herinnering legt bloot.
Deel de herinnering en heel even krijgt het een nieuw leven.