social media
contactgegevens
Kirsten van Stein Callenfels
0654 635 943 kirsten@siermediacommunicatie.nl

Eerst was er niets. Inmiddels heeft de moestuin aan de Veemarkt zijn potentieel bewezen. De vereniging heeft aanzien verkregen, waarbij een sterke naam niet kan ontbreken; Stad en Land (bedacht door Sier). Tussen alle bouwactiviteiten in zijn zo’n 100 mensen actief op de moestuin. Een vruchtbare zaak. Ondanks dat komt er in 2016 een einde aan dit bijzondere initiatief. De moestuin maakt plaats voor woningen. Sier is nauw betrokken geweest bij de moestuin; communicatie, ledenwerving, film, werkgroepen, ontwikkeling en evenementen. Volg op Facebook de ontwikkelingen.

Voor de Vereniging Moestuinieren Veemarkt (sinds 2015 Stad en Land) is een sfeerbeeld gemaakt van het bezoek van Greenpeace aan de moestuin in Utrecht voor de campagne Zoemende Zomertuinen.

Greenpeace vraagt zich af wie de bijvriendelijkste moestuin heeft? Vereniging Moestuinieren Veemarkt is één van de genomineerden. De jury bezoekt de moestuin op de Veemarkt in Utrecht op 14 augustus 2014. De uitslag is bekend gemaakt tijdens de uitzending van Vara’s Vroege Vogels op 24 augustus 2014. Kijk voor meer informatie op de website van Greenpeace of beluister de uitzending van Vroege Vogels.